Plattegronden

Funda plattegrond

Labelverbetering is gespecialiseerd in het inmeten van woonhuizen en bedrijfspanden. U gaat uw woning verkopen of verhuren via Funda? Dan heeft u onder andere een plattegrond nodig. Met een plattegrond kunnen kopers en huurders een goede inschatting maken van de woning. Wij hebben de benodigde kennis in huis om een overzichtelijke plattegrond te maken van uw woning.

Labelverbetering werkt conform de NEN 2580 meetregels. 

Werkgebied Funda plattegrond aanvragen; Den Haag, Rijswijk, Delft, Westland, Nootdorp, Leidschendam, Rotterdam, Zoetermeer, Voorschoten, en Leiden.

Stap 1: Inmeten op locatie nadat er een afspraak is ingepland. De inspecteur schetst op locatie een plattegrond van de woning en meet de woning volledig in.
Stap 2: De gegevens worden op kantoor in Floorplanner uitgewerkt. 5 tot 10 werkdagen na opname leveren wij de Funda plattegrond bij uw makelaar aan.

* Plattegrond in combinatie met een Energielabel. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Funda plattegrond

Tarieven

 

NEN 2580 Oppervlaktemeting

Wilt u een betrouwbaar inzicht in uw vloeroppervlakte? Bij huur, koop of verkoop van vastgoed speelt de (berekening van) vloeroppervlakte een grote rol. In de praktijk ontstaat hier nogal eens onduidelijkheid over. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen de bruikbare, de netto en de bruto vloeroppervlakte. Een NEN2580 meting biedt uitkomst.

Waarom een NEN 2580 meting? Zowel bij de verhurende/verkopende partij als bij de hurende/kopende partij is er vaak behoefte aan een helder inzichtelijk meetrapport door een onafhankelijke partij. Wij voeren uitsluitend NEN 2580-metingen uit volgens de landelijke NEN 2580-norm. Deze geven de juiste, objectieve maten van het bruikbare vloeroppervlak aan. Een NEN2580 meting wordt aangeboden inclusief:

  • Een duidelijke rapportage met plattegronden.
  • Een overzicht van alle vloeroppervlakten per ruimte en per verdieping.
  • Een NEN 2580 meetcertificaat.

Wenst u vooraf een voorbeeldrapport te ontvangen? Dat kan natuurlijk ook!

Tarieven