Over ons

Labelverbetering BV is een onderscheidend vastgoed adviesbureau. Mede daardoor zijn we uitgegroeid tot een bevlogen marktleider en landelijk specialist op het gebied van vastgoed inspecties. 

Labelverbetering is een jong en dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in het opstellen van Energielabels en maatwerkadviezen voor woningen en bedrijfspanden (utiliteit). Het besparen op de energierekening én tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu zijn onze motivatie om graag uw partner te zijn bij het verduurzamen van uw vastgoed.

Labelverbetering werkt aan projecten door heel Nederland met uitsluitend gecertificeerde Epa-U en Epa-W adviseurs. Dankzij het beschikken over de de volledige BRL 9500-certificering zijn wij in staat om het gehele traject van opname tot advies te verzorgen.

Labelverbetering is gecertificeerd voor:

  • BRL 9500 – W – Bestaande woningbouw
  • BRL 9500 – U –  Bestaande utiliteitsbouw

Labelverbetering realiseert zich dat de Vastgoedbranche voor u als klant nogal onoverzichtelijk kan zijn. Bij labelverbetering staan uw specifieke situatie en wensen centraal. Met onze persoonlijke aanpak en maatwerk oplossingen, streven wij er naar om het hoogste rendement voor uw woning of bedrijfspand te behalen. Wij nemen de tijd om u zorgvuldig te adviseren en zorgen voor een snelle en vakkundige afhandeling van het opstellen van een Energielabel of energieprestatieadvies. Zo bent u er zeker van dat u het gewenste resultaat behaalt uit uw investering, tevreden klanten zijn immers de beste reclame voor ons.

Lees meer over onze diensten en welke projecten wij voor tevreden klanten hebben uitgevoerd. Of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Onze adviseurs staan uw graag te woord.