Energieprestatieadvies / maatwerkadvies

Wilt u, nadat er een energielabel is opgesteld, weten hoe u de energieprestatie van uw woning of utiliteitsfunctie (kantoor, winkel, school, sportclub) kunt verbeteren? Of heeft uw kantoor een energielabel D of lager? Maak gebruik van een energieprestatie-advies (EPA) ook wel een maatwerkadvies genoemd.

Een maatwerkadvies geeft u inzicht in de mogelijkheden, zowel bouwkundig als installatietechnisch om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen. U krijgt een rapport met concrete energiebesparende maatregelen, en daarbij inzicht in de mogelijke energiebesparing van elektriciteit en gas, de investering die nodig is en de daarbij behorende terugverdientijden.

Het voordeel van een maatwerkadvies:

  • De globale kosten en opbrengsten van energiebesparingsmaatregelen specifiek voor uw situatie, worden voor u als eigenaar of als potentiele koper overzichtelijk in kaart gebracht.
  • Het rapport is een vereiste om voor bepaalde subsidies in aanmerking te komen. Een voorbeeld hiervan is de SEEH subsidie. (link naar website)
  • Potentiele verbetering van het energielabel wordt inzichtelijk

Tarieven

Het maatwerkadvies is alleen mogelijk in combinatie met een energielabel voor bedrijfsgebouwen (EPA-U) of het energielabel voor woningen (EPA-W). Het maatwerkadvies mag alleen opgesteld worden door een BRL9500 gecertificeerd bedrijf. Labelverbetering beschikt over deze benodigde certificering BRL9500 deel 1 tot en met 4

Mail of bel ons voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel!